• Menük •

• Rendezvény fogalmak - CATERING költség infórmáció •

CATERING:

A catering szó egy angol kifejezés, elsődleges jelentése: tömeg-ellátás, tömeg-élelmezés, utasellátás, illetve közétkeztetés.
A catering szolgáltatás a rendezvény étel-ital biztosítása mellett, a kiszolgáló személyzet munkája a rendezvény különböző elemeinek
részleges vagy teljes megszervezését jelenti.
Napjainkban egyre népszerűbb szolgáltatás a rendezvényeken, nélkülük ma már nem lehet igényes rendezvényt leszervezni.
Akár magán, akár céges rendezvény, a cateringesek minden eseményhez tökéletes segítséget nyújtanak.
A helyszín megválasztása, berendezése, és a műsorszolgáltatás is szerepel a kínálatban.

Foglaló:

A foglaló egyfajta biztosíték vagy előleg, amelyet az üzlet biztosítékaként kér a megrendelőtől annak érdekében, hogy megerősítse az üzlet létrejöttét és az adott időpontban történő foglalást.

A foglalót az ügylet biztosítékaként adják, akkor az kötelezettséget jelent mindkét fél számára a szerződés teljesítése iránt, és bizonyos feltételek mellett visszatartásra vagy visszafizetésre kerülhet.

  • Ha a Megrendelő hibájából nem jön létre a szerződés: Ha a Megrendelő hibájából, amely neki felróható, nem jön létre a szerződés, akkor a Vállalkozó általában jogosult megtartani a foglalót. Ez azért van, mert a Megrendelő mulasztása miatt az üzlet elveszítheti más potenciális vásárlókat vagy lehetőségeket az adott időpontban.

  • Ha a Vállalkozó nem tudja teljesíteni az ügyletet: Ha a Vállalkozó nem kívánja vagy nem tudja a szerződést teljesíteni a foglaló átvétele után, akkor általában köteles visszafizetni a foglalót a Megrendelő részére. Ebben az esetben a Vállalkozó nem teljesítette a szerződést, ezért a foglaló visszafizetése az elfogadott gyakorlat lenne, és biztosítja a Megrendelőt, hogy ne szenvedjen anyagi kárt az ügylet meghiúsulása miatt.

Előleg:

A rendezvény előleg olyan fizetési összeg, amelyet a megrendelő fizet előre annak biztosítására, hogy az adott rendezvényt megtartják az általa kiválasztott helyszínen, időpontban és feltételekkel.

A rendezvény előlegének összegét általában a szerződés rögzíti, és ez lehet egy meghatározott fix összeg vagy a rendezvény teljes költségének egy bizonyos százaléka. Az előleg fizetésével a megrendelő fenntartja a helyét a rendezvényen, és biztosítja, hogy az adott időpontban és helyszínen számíthat a rendezvényre.

A rendezvény előlegének összegét és a visszatérítés feltételeit a rendezvény helyszínének és a szolgáltatói szerződésnek megfelelően határozzák meg. Általában a rendezvény előlegének visszatérítését a szolgáltatói szerződésben rögzített feltételek szabályozzák, és ezek meghatározhatják például az előleg visszatérítésére vonatkozó határidőket, a visszatérítés mértékét és az esetleges lemondási díjakat.

A rendezvény előlege tehát egy olyan fizetés, amely biztosítja a megrendelő számára a helyét a rendezvényen, és megfelelő feltételeket teremt annak megtartására, miközben a szolgáltató számára is garanciát jelent az előkészületekre és az esemény lebonyolítására.

Catering költségek tartalma:

reA rendezvényeknél a Catering költségek is modul rendszerben épülnek fel, mint a menü összeállítás.
Minden rendezvény több költségből tevődik össze, melyet egy „Rendezvény Forgatókönyv sablonban részletezünk és összesítünk.
A kalkulálható költségeket KOD jelekkel és információval határoztuk meg.

A catering szó egy angol kifejezés, elsődleges jelentése: tömeg-ellátás, tömeg-élelmezés, utasellátás, illetve közétkeztetés.
A catering szolgáltatás a kiszolgáló személyzet munkája a rendezvény különböző elemeinek részleges vagy teljes megszervezésének jelentése. Napjainkban egyre népszerűbb szolgáltatás a rendezvényeken, nélkülük ma már nem lehet igényes rendezvényt leszervezni.
Akár magán, akár céges rendezvény, a cateringesek minden eseményhez tökéletes segítséget nyújtanak.
A helyszín megválasztása, berendezése, és a műsorszolgáltatás is szerepel kínálatunkban.

Catering költség az alábbi tételeket tartalmazza:

Szervezési költségek:
A catering megszervezésével kapcsolatos tevékenységek díja, beleértve az egyeztetéseket, ajánlatkészítést és logisztikai tervezést.
Személyzeti költségek:
A rendezvényen résztvevő és az előkészítő személyzet díjazása (felszolgálók, szakácsok, bármixer, kisegítők).
Eszközhasználati költségek:
Az étkezéshez és italokhoz szükséges eszközök (tányérok, evőeszközök, poharak, stb.) bérlésének vagy használatának díja.

Ezek a költségek együttesen alkotják a teljes catering szolgáltatás költségét, biztosítva az étel- és italkiszolgálás gördülékeny lebonyolítását.

Szervezési költség:

Ez a rendezvényszervezéssel kapcsolatos valamennyi tevékenység költségét tartalmazza,
amelyek a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításához szükségesek.
Ide tartozik a szervezéssel töltött idő, például:

– A megrendelőkkel és partnerekkel folytatott tárgyalások időráfordítása
– Helyszínbejárások és a helyszín kiválasztásával kapcsolatos feladatok
– Részletes árajánlatok készítése és különböző szolgáltatók versenyeztetése
– Egyéb szervezési feladatok, beleértve a logisztikai tervezést, a programok összeállítását, egyeztetéseket
és a szervező csapattal kapcsolatos adminisztratív munkákat

Ez a költség azért külön kerül felszámításra, mert a szervezés mértéke és komplexitása rendezvényenként változik,
így az igények és a ráfordított idő is eltérő lehet.

Eszközök, alapteríték:
A rendezvény (alap) terítéséhez szükséges eszközök használata, tisztítása.
Egy főre: 1 mélytányér, 1 lapos tányér, 1 kis tányér, 1 vizes pohár, 1 kehely pohár, egy étkezéshez étkezési eszközök
Fehér abrosz, szalvéta 3 rétegű, asztali patika

(Az alapterítéken kívül szükséges eszközök, plusz költségként kerülnek felszámolásra,
külső helyszínen lebonyolított rendezvényre, ahol nincs kiépített profi mosogatási lehetőség az eszközök többszöröse szükséges,
például kehely pohárból 1 főre 6-8 pohár az alap szükséglet.)

A Catering költségben kalkulálva van továbbá:
Adók ( 14 féle eddig,.. ), járulékok ( 7 féle,… ), hozzájárulások (4 féle,… ), MTÜ, NÉBIH, HACCP díj, Katasztrófa védelem,
Reklámköltségek, Rendszergazda és internet, épület és járművek rezsi költség és extra magas közüzemi költségek.

Személyzeti költség 1.0.:
Azon személyzet költsége, akik közvetlenül nem vesznek részt a rendezvényen,
de az előkészítési és felkészítési feladatokat végzik. Ide tartozik a konyhai személyzet,
szállítók, beszerzők és kisegítők díjazása. Ezek a költségek a rendezvény zökkenőmentes előkészítéséhez kapcsolódnak.

Személyzeti költség 2.0.:
A rendezvény során közvetlenül résztvevő személyzet költsége külön kerül felszámításra.
A díjazás a személyzet létszámától és az órabértől függ. Például felszolgálók, látványkonyha szakácsok,
bármixer, illetve külső helyszín esetén a szállító személyzet igény szerinti számítása.
Ebben a részben a rendezvény lebonyolításának és az elpakolásnak a költségei is szerepelnek.
Azért van külön kalkulálva a személyzeti költség, mert az igények és a rendezvény típusa változó,
így a szükséges létszám és a munkaidő is eltérő lehet. Külső helyszíneken
a személyzet létszáma általában magasabb, mint a Friedmann Rendezvényházban tartott eseményeknél.

Catering költség NEM tartalmazza:   
Terem bérlet, Szállítási költség, Felszolgáló és látványkonyha/pult személyzeti órabér,
berendezések bérleti költsége, egyéb eszközök költsége.,
dekoráció, hang és fénytecnika,…stb
a felsorolt tételek nem része az alap Catering költségnek, külön kerülnek felszámolásra, az igényektől függően.

Catering költségek részletezve:

Friedmann Rendezvényházban
Catering 1.0.0. Vendéglétszám x 1,850.-Ft+Áfa ( 2350.-Ft)
A Friedmann házban (Teri néni étterme, konferencia terem) nyitvatartási idő alatt lebonyolított rendezvény.
A Catering szolgáltatás tartalma: szervezési költségek, konyhai és éttermi személyzet, alap terítés és étkezési eszközök)
Az étterem nyitvatartási ideje alatt: Az étteremben dolgozó személyzet a rendes munkaidőben elvégzi
a felszolgálói feladatot a rendezvényen. ( miközben más teendőit is ellátja az étteremben)

Catering 1.1.3.  Vendéglétszám x 1,850.-Ft+Áfa ( 2350.-Ft)
A Friedmann házban nyitvatartási időn kívül lebonyolított rendezvény. 2-5 óra idő keretben.
Catering költség tartalmazza a CATERING Költségeknél felsoroltakból:
Szervezési költséget, eszközköltséget, Adók és járulékok, Személyzeti költség 1.0.,
Az eszközök: Italok, hideg ételek, desszert / Komplett étkezés /
Poharak, tányérok, evőeszközök, tálaló eszközök, szalvéta.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 1.1.4.  Vendéglétszám x 2,250.-Ft+Áfa ( 2858.-Ft)
A Friedmann házban nyitvatartási időn kívül lebonyolított rendezvény. 2-5 óra idő keretben.
Catering költség tartalmazza a CATERING Költségeknél felsoroltakból:
Szervezési költséget, eszközköltséget, Adók és járulékok, Személyzeti költség 1.0.,
Az eszközöket:Ital, hideg ételek, Meleg ételek, desszert / Komplett étkezés /
Poharak, tányérok, evőeszközök, chafingek, tálaló eszközök, szalvéta.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 1.1.7.  Vendéglétszám x 2,750.-Ft+Áfa ( 3493.-Ft)
A Friedmann házban nyitvatartási időn kívül lebonyolított rendezvény. 8-10 óra idő keretben.
Catering költség tartalmazza a CATERING Költségeknél felsoroltakból:
Szervezési költséget, eszközköltséget, Adók és járulékok, Személyzeti költség 1.0.,
Az eszközök: Italok, hideg ételek, desszert / Komplett étkezés /
Poharak, tányérok, evőeszközök, tálaló eszközök, szalvéta.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 1.1.8  Vendéglétszám x 3,300.-Ft+Áfa ( 4191.-Ft) ESKÜVŐK és Egész estét betöltő rendezvények étkezéssel
A Friedmann házban nyitvatartási időn kívül lebonyolított rendezvény. 8-10 óra idő keretben.
Catering költség tartalmazza a CATERING Költségeknél felsoroltakból:
Szervezési költséget, eszközköltséget, Adók és járulékok, Személyzeti költség 1.0.,
Az eszközöket:Ital, hideg ételek, Meleg ételek, desszert / Komplett étkezés /
Poharak, tányérok, evőeszközök, chafingek, tálaló eszközök, szalvéta.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját
Nem tartalmazza:
A Felszolgáló személyzet és a plussz Bútorzat költségét

Catering 1.1.10  Vendéglétszám x 500.-Ft+Áfa ( 635.-Ft)
– Hideg büfé exlusív beterítése fa, porcelán, üveg tálakkal, dekorációs eszközökkel,

3D elrendezésben, 80-100 cm szélesség, 5-8 méter hosszúságban
vagy
– SWEET BÁR exlusív beterítése fa, porcelán, üveg tálakkal, dekorációs eszközökkel,
3D elrendezésben, 80-100 cm szélesség, 5-8 méter hosszúságban

Catering 1.1.20  egységár  100,000.-Ft+Áfa ( 127,000.-Ft)
SWEET BÁR exlusív jeges – tüzes show
A Sweet bar látványos Szárazjég „füst” – Tüzijáték és Zenei aláfestéssel / 3-5 perc
A létszám függvényében előadva, egy vagy több szervező közreműködésével

Külső helyszínre kitelepült rendezvények

Catering 2.1.1.  Vendéglétszám x 1,100.-Ft+Áfa ( 1397.-Ft)
Bekészítés a helyszínen.
A Catering szolgáltatás tartalma: Kávészünet – Ital és desszert

Szállítási költség mely a termékek és szolgáltatás helyszínre szállítását és
a rendezvény után a visszaszállítás, 5 km körzetben.
Beterítéshez ( büféasztalhoz ) szükséges eszközök: abrosz,
étkezési eszközök: kávészünet porcelán, poharak, kistányér, tálaló eszközök, szalvéta.
Vendég asztalok beterítése nem része az ajánlatnak.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 2.1.2.  Vendéglétszám x 1,750.-Ft+Áfa ( 2223.-Ft)
Bekészítés a helyszínen.
A Catering szolgáltatás tartalma: Szendvics ebéd / ital, szendvics és desszert teljes eszköz kínálattal

Szállítási költség mely a termékek és szolgáltatás helyszínre szállítását és
a rendezvény után a visszaszállítás, 5 km körzetben.
Beterítéshez ( büféasztalhoz ) szükséges eszközök: abrosz,
étkezési eszközök: poharak, kistányérok, evőeszközök, tálaló eszközök, szalvéta.
Vendég asztalok beterítése nem része az ajánlatnak.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 2.1.3.  Vendéglétszám x 2,250.-Ft+Áfa ( 2858.-Ft)
Bekészítés a helyszínen.
A Catering szolgáltatás tartalma:

Komplett étkezés / Ital, hideg és meleg étel, desszert teljes eszköz kínálattal
Szállítási költség mely a termékek és szolgáltatás helyszínre szállítását és
a rendezvény után a visszaszállítás, 5 km körzetben.
Beterítéshez ( büféasztalhoz ) szükséges eszközök: abrosz,
étkezési eszközök: kis és nagytányérok a menühöz igazítva, evőeszközök, tálaló eszközök, szalvéta.
Vendég asztalok beterítése nem része az ajánlatnak.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 2.1.4.  Vendéglétszám x 1,600.-Ft+Áfa ( 2032.-Ft)
Bekészítés a helyszínen.
A Catering szolgáltatás tartalma: Meleg étel chafingban tálalva csak tálaló eszközökkel
Szállítási költség mely a termékek és szolgáltatás helyszínre szállítását és
a rendezvény után a visszaszállítás, 5 km körzetben.
Vendég asztalok beterítése nem része az ajánlatnak.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 2.1.5. Vendéglétszám x 2,250.-Ft+Áfa ( 2858.-Ft)
Bekészítés a helyszínen.
A Catering szolgáltatás tartalma: Meleg étel chafingban tálalva teljes eszköz kínálattal
Szállítási költség mely a termékek és szolgáltatás helyszínre szállítását és
a rendezvény után a visszaszállítás, 5 km körzetben.
Tálaló eszközök és étkezési eszközök: Tányérok, evőeszközök, tálaló eszközök, szalvéta.
Vendég asztalok beterítése nem része az ajánlatnak.
A díj nem tartalmazza a Felszolgáló személyzet díjját

Catering 3.1.1.  Vendéglétszám x 3,300.-Ft+Áfa  – ESKÜVŐK és Egész estét betöltő rendezvények, étkezéssel
Catering költség tartalmazza a CATERING Költségeknél felsoroltakból:
Szervezési költséget, eszközköltséget, Adók és járulékok, Személyzeti költség 1.0.
Catering kiszolgáló rész ( Hinterland) mükődéséhez szükséges asztalok és tálaló eszközök
Szállítás és visszaszállítás a Friedmann rendezvényház 5 km körzetében
A díj nem tartalmazza:
– a Bútorzatot a rendezvényre,
– a vendég étkezéshez szükséges eszközöket, étkezési és tálalási eszközök
– a Felszolgáló és látványkonyha személyzet, szállító és hinterland személyzet költségek

Catering költség NEM tartalmazza:   
Terem bérlet, Szállítási költség, Felszolgáló és látványkonyha/pult személyzeti órabér,
berendezések bérleti költsége, egyéb eszközök költsége.,
dekoráció, hang és fénytecnika,…stb
a felsorolt tételek nem része az alap Catering költségnek, külön kerülnek felszámolásra, az igényektől függően.

Catering 1.2.SZ  Felszolgáló személyzet létszám x 3,850.-Ft+Áfa órabér
A személyzeti költség a Catering költségeken kívűl kerül felszámolásra.

Catering 2.0.  Kiszolgáló személyzet látszám szorozva xx-Ft+Áfa órabér
A személyzeti költség a Catering költségeken kívűl kerül felszámolásra.
A rendezvények max 8 órás időtartammal. A személyzet időtartam költségében
a rendezvény felkészítés, a rendezvény lebonyolítás és a rendezvény elpakolása van kalkulálva.
Rendezvényenként maximum 10 órát tartalmaz az összeg.
Az ettől több időt igénylő rendezvények, plusz személyzeti költség kerül felszámolásra

Friedmann Rendezvényház terembérlet költségek:

Terembérlet Teljes Friedmann ház ( Étterem 100% ) 36,000.-+áfa ( 45,720) / óra
Terembérlet Konferencia terem ( Étterem 50% ) 18,000.-+áfa ( 22,860) / óra
Terembérlet Gyorsétterem rész ( Étterem 50% ) 18,000.-+áfa (22,860) / óra
Terembérlet STEWy Kávézó-Bistro rész ( Étterem 30% ) 13,000.-+áfa  (16,510)/ óra

8 óra időtartam után, a terem/óra 50% kerül elszámolásra

A terembérlet tartalma:
Épület bérleti díj, épület adó, arányosított része.
Hűtés és fűtési költségek, terem berendezés és terem visszarendezés költsége.
Takarítási költség.

Pincér lexikon:

Asztalszoknya, Chafing, a la carte, asztali patika,…
További információ

Rendezvény forgatókönyv:

A JÓ RENDEZVÉNY ALAPJA, a rendezvénnyel kapcsolatos összes adat időrendi sorrendben, árakkal és egyéb kiegészítőkkel kiegészítve.

Szakács lexikon:

Alapfogalmak és kifelyezések
További információ

• Az árak állandó változása miatt, pontos árat a rendezvény ajánlatban adjuk meg.

• Rendezvény menük - Kávészünet menük - Reggeli menü ajánlatok

1.1.1. Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum
Tányér szerviz tálalással

Főétel:
Sertésszelet Bécsi bundában sütve  / 150g
Párolt rizs, zöldborsóval és petrezselyemmel / 250g

Saláta:
Csemege uborka   / 100g

Kérjen árajánlatot.

3.1.2. Kávészünet

30 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel

Italok:
Kávé és tea /tej, tejszín, filteres tea választék, édesítőszer /
Ásványvíz savas és mentes / 0,33/ü
Szénsavas üdítő / 0,2/ü

Desszert:
Édes apró sütemény / 80g /fő
Pogácsa vegyesen  / 80g /fő

Kérjen árajánlatot.

2.1.1. Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum
Tányér szerviz tálalással

Leves csészében:
Brokkoli krémleves, pirított kiflikarikával   / 200ml

Főétel:
Pulykamell Cordon Blue  / 180g

Burgonya cikk fűszeresen sütve  / 150g
Párolt rizs zöldborsóval   / 150g

Saláta:
Mix saláta, házias módra   / 150g
(Fehér káposzta, uborka, paradicsom, paprika, ecetes dresszinggel)

Kérjen árajánlatot.

3.1.4. Kávészünet

30 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel / minimum 10 fő

Italok:
Kávé és tea /tej, tejszín, filteres tea választék, édesítőszer /
Ásványvíz savas és mentes / 0,33/ü
100% rostos narancslé

Desszertek:
Mini Amerikai fánkok / csokis, epres, kakaós /
Házi töltött sajtos grissini frissen sütve

Gyümölcstál 
150g/adag – mosott héjjas gyümölcsök nagyobb darabokra vágva

Kérjen árajánlatot.

2.1.3. Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum
Tányér szerviz tálalással

Ital:
Üdítő ital szénsavas, vagy rostos 3 dl / fő

Leves csészében:
Tárkonyos sertésragu leves   /  200ml

Főétel:
Brassói apró pecsenye Teri néni módra / 250g
Sült kocka burgonya  / 250g

Saláta:
Káposzta saláta háziasan

Kérjen árajánlatot.

3.2.1. Reggeli menü

30-45 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel / minimum 20 fő /
Reggeli mennyisége: 450g / fő

Ital:

Reggeli falatok, sós és édes kínálattal:

Felvágottak: Bajor sonka és téliszalámi
Sajtok: Trappista és eidami sajt

Adagolt mini termékek: méz, dzsem, margarin

Zöldségek: paprika, paradicsom, uborka

Krémek: Majonézes padlizsán krém

Pékáru: Bagett, magvas bagett, kalács

Kérjen árajánlatot.

2.1.4. Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum
Ebéd menü tányér szerviz tálalással, itallal

Ital:
Üdítő ital szénsavas, vagy rostos 3 dl / fő

Leves csészében:
Erdei gyümölcsleves, tejszínhabbal   200ml

Főétel:
Sertéskaraj grillezve, Bakonyi gomba mártással    120+150g
Házi vajas galuska   300g

Saláta:
Uborka saláta   / 150g

Desszert:
Palacsinta túrókrémmel töltve 1 db
Palacsinta házi gyümölcs dzsemmel töltve 1 db

Kérjen árajánlatot.

3.2.3. Reggeli menü

30-45 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel / minimum 20 fő /
Reggeli mennyisége: 650g / fő

Ital:

Reggeli falatok, sós és édes kínálattal:

Felvágottak: Pulyka sonka és bors kérges szalámi
Sajtok: Trappista és eidami sajt

Adagolt mini termékek: méz, dzsem, margarin

Zöldségek: paprika, paradicsom, uborka

Krémek: Majonézes padlizsán krém, Zöldfűszeres túrókrém

Gyümölcsök darabolva: alma, narancs, banán

Pékáru:
Mini kakaós csiga, barackos mini párna, túrós mini párna
Bagett, magvas bagett, kalács

Meleg reggeli falatok:
Bundás kenyér
Főtt debreceni, mustárral

Kérjen árajánlatot.

2.1.4.V Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum
Ebéd menü, húsmentes, tányér szerviz tálalással, itallal

Ital:
Üdítő ital szénsavas, vagy rostos 3 dl / fő

Leves csészében:
Erdei gyümölcsleves, tejszínhabbal   200ml

Főétel:
Grillezett görög Halloumi sajt    100g
Vegán BBQ pogácsa grillezve, házi BBQ mártással   90g+50g
Párolt Jázmin rizs   250g

Desszert:
Palacsinta házi gyümölcs dzsemmel töltve 2 db

Kérjen árajánlatot.

3.2.4. Reggeli menü

30-45 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel / minimum 20 fő /
Reggeli mennyisége: 650g / fő

Ital:

Reggeli falatok, sós és édes kínálattal:

Felvágottak: Házi füstölt Speck sonka és házi füstölt kolbász
Sajtok: Trappista és eidami sajt

Adagolt mini termékek: méz, dzsem, margarin

Zöldségek: paprika, paradicsom, uborka

Krémek: Tojástatár petrezselymes krém, Zöldfűszeres túrókrém

Gyümölcsök darabolva: alma, narancs, banán

Pékáru:
Mini kakaós csiga, barackos mini párna, túrós mini párna
Bagett, magvas bagett, kalács

Meleg reggeli falatok:
Tojásrolád pirított gombával
Friss lecsó
Sült virsli

Kérjen árajánlatot.

2.1.GM.LM Ebéd menü

1.5-2.0 órás idő intervallum minimum 5 fő
Ebéd menü, tányér szerviz tálalással
– Glutén mentes, Laktóz mentes, Cukor mentes

Köszöntő ital:
Üdítő ital szénsavas, vagy rostos 3 dl

Előétel:
Húsleves zöldségekkel

Főétel:
Csirkemell pácolva zöld fűszeresen, medvehagymás pestoval
Grillezett zöldségek: Cukkini, cékla, gomba
Párolt barna rizs

Desszert:
Erdei gyümölcsös Görög joghurt, chia maggal és zabpehellyel

Kérjen árajánlatot.

3.2.6. Gourmet Reggeli menü

45-60 perc idő intervallum
Bekészítés eszközökkel / minimum 20 fő /
Reggeli mennyisége: 950g / fő

Ital:

Reggeli falatok, sós és édes kínálattal:

Sajtkavalkád hidegtál 1.1.
Caprese hidegtál
Gourmand hidegtál 1.2. Sonkatál

Adagolt mini termékek: méz, dzsem, margarin

Görög joghurt laktózmentes
Friss gyümölcs saláta
Gyümölcsös Müzli

Pékáru:
fehér bagett, barna magvas bagett, party zsemle

Frissen sült leveles sós apró sütemény
sajtos pogácsa, sajtos grissini, mini croissant

Frissen sült leveles édes apró sütemény
kakaós csiga, meggyes töltött, kókuszos csiga

Meleg reggeli falatok:
Buggyantott tojás, Hollandi mártással
Sült, ropogós bacon szeletek

Kérjen árajánlatot.

• Esküvői menük •

A menü árak tartalmazzák a Vacsora menüben felsorolt kínálatot a megrendelt létszámnak megfelelően. A CATERING szolgáltatás nem része a menü árnak.

1.1. Esküvői vacsora - Retro menü I.

1.1. Tradicionális tálalással (tálszerviz tálalással, 4-6 fő/tál)
1.1.B. Büfé szerviz tálalással ( 3 órás svédasztalos catering )           
                                                    1.1. tálszervíz súly/adag
Leves:
Húsleves „Rosenberger” módra  / 500ml+150g
Húsleves, daragaluska, májgombóc, csiga tészta, főtt zöldség darabolva és Erős Pista a bátraknak           

Főételek:
Sültes tál
Sertéskarajszelet Bécsi bundában sütve                                      /  60g
Csirkecombok kerti fűszerekkel pácolva,                                     / 150g
kemencében sütve
Pulykamell fokhagymával tűzdelve és                                          / 60g
zöldfűszerekkel pácolva
Gombafej Bécsi bundában és                                                      / 60g
Karfiolrózsa Bécsi bundában                                                       / 60g

Köretek:
Párolt rizs, zöldborsóval és petrezselyemmel                            / 125g
Petrezselymes burgonya                                                             / 125g
friss fehér kenyér                                                                        / 50g

Saláták:
Káposzta saláta háziasan készítve                                          / 100g
Csemege uborka                                                                        / 60g

Mártás:
Tartár mártás                                                                              / 50g

A megmaradt ételeket igény szerint csomagoljuk.

1.1

Kérjen árajánlatot. 

1.1.B.

Kérjen árajánlatot. 

2.1. Esküvői vacsora - Retro menü II.

2.1. Tradicionális tálalással (tálszerviz tálalással, 4-6 fő/tál)
2.1.B. Büfé szerviz tálalással ( 3 órás svédasztalos catering )
                                                                       
2.1. tálszervíz súly/adag
Leves:
Tyúkhúsleves gazdagon    /  500ml+200g
Húsleves, főtt tyúkhús, főtt zöldségek, tészta betét,
torma és mustár a főtt húshoz és Erős Pista a bátraknak

Főételek:
Sültes tál
Pulykamell Trappista sajttal és                                                     / 80g
füstölt Bajor sonkával, Bécsi bundában sütve
Sertéstarja fokhagymás mediterrán                                              / 70g
fűszerekkel pácolva és grillezve
Csirkecomb Gödöllői módra                                                           / 125g
( Zsemlés fűszeres töltelék, csirkemájjal és zöldborsóval)
Brokkoli Bécsi sütve (rántott)*                                                     / 60g

Köretek:
Burgonya cikk fűszeresen sütve                                                    / 125g
Párolt rizs, zöldborsóval és petrezselyemmel                               / 125g
Zöldségálom Mediterrán zöldségekkel                                          / 100g

friss fehér kenyér                                                                           / 50g

Saláták:
Mix saláta, házias módra                                                                / 180g
(Fehérkáposzta, uborka, paradicsom, paprika, ecetes dresszinggel)
Mártás:
Tartár mártás                                                                                / 50g

A megmaradt ételeket igény szerint csomagoljuk.

2.1.

Kérjen árajánlatot. 

2.1.B.

Kérjen árajánlatot.

2.2. Esküvői vacsora - Májusi menü

2.2. Tradicionális tálalással (tálszerviz tálalással, 4-6 fő/tál)
2.2.B. Büfé szerviz tálalással ( 3 órás svédasztalos catering )

                                                                          2.2. tálszervíz súly/adag
Leves:

Tárkonyos pulykaragu leves                                                            / 500ml
Eperkrémleves, mentás tejszínahabbal (LM, GM)                         / 100ml
/ Külön leveses chafingben kínálva

Főételek:
Sültes tál
Pulykamell zöldségekkel göngyölve,                                               / 70g
tejszínes sajtmártással                                                                  / 25g
Sertésszűzérme Panko morzsában sütve                                      / 80g   
Csirkecomb Dijoni pácolással, roston sütve                                  / 120g
VEGAN zöldség vagdalt grillezve,                                                   / 45g
házi füge chutney-val                                                                    / 25g   
Brokkoli Bécsi bundában sütve (rántott)*                                 / 45g
Cukkini tócsni, grillezve ( sajt és tejföl)                                      / 75+25g

Köretek:
Dollár burgonya fűszeresen sütve                                                / 150g
Párolt rizs PILÁF                                                                           / 120g
( fehérborral és julien zöldségekkel gazdagon, mediterrán fűszerekkel)
Zöldségálom Mediterrán zöldségekkel                                        / 120g
Friss bagett fehér és magvas                                                      / 50g

Saláták:
Uborka saláta, paradicsom saláta,                                               / 180g
ecetes paprika káposztával töltve, pepperóni paprika
Mártás:
Tartár mártás                                                                                   / 50g

2.2

Kérjen árajánlatot. 

2.2.B.

Kérjen árajánlatot. 

3.1. Esküvői Gourmet menü I.

 3.1.B. 
KOMBINÁLT SZERVÍROZÁSÚ TÁLALÁS
Ez a forma megjeleníti a Büfé tálalás (svédasztalos),
és a tálszerviz tálalási forma mindkét előnyét.
A levest 4-6 személyes tálakban kínáljuk.
A főételeket a vendégek büféasztalról választhatják.
A desszert választék szintén a Büfé asztalon kerül tálalásra. “Sweet bar”
(3 órás svédasztalos tálalás, lehetőség szerint látvány grill konyhával )

Előétel, személyenként szervírozva:                                          / 100+50g
Friss tépett saláta balzsam dresszinggel,
kézműves házi Speck sonka. sárgadinnyével
Kacsamáj torchon ( rusztikus pástétom) ribizli roze jammel
Házi sült sós és zöldfűszeres muffinnal

Leves, tálszervizben szervírozva
Vőlegényfogó leves                                                                     / 500ml+200g
Húsleves, főtt húsok, zöldségek, tészta betét, erős pista, torma és mustár a főtt húshoz
( marhahúsból, tyúkhúsból vegyesen készített gazdag húsleves)
Erdei gyümölcs krémleves (LM, GM)                                                       / 100ml
Külön leveses chafingben kínálva

Főételek:
Ragu/pörkölt:
Erdei gombával fűszerezett vadragu, burgonyakrokettel                  / 100g+100g
Sültek, főfogások
Szűzérme „Gourmand” módra                                                                / 60+30g

( Sous-vide szűzpecsenye, camambert sajt mártással)
Csirkemell parajjal töltve és grillezve                                                    / 70g
Érlelt argentin hátszín                                                                            / 80g
Kecskesajt grillezve, chilis körte jam                                               / 50+10g
Pulykamell zöldfűszeres joghurtban pácolva, grillezve                                  / 40g
Brokkoli Bécsi köntösben                                                                                 / 30g
Karfiol Bécsi bundában                                                                                      / 25g 

Köretek:
Burgonya cikk fűszeresen sütve                                                                / 150g
Bulgur párolva, zöldségekkel                                                                      / 100g
Grillezett zöldség kavalkád – 3.1.B. grillkonyha                                         / 100g

Saláták:

Görög saláta olajbogyóval és feta sajttal                                                    / 100g
Friss saláta kavalkád, csírával, ezersziget dresszinggel                          / 50+50g

Mártás:
Savanykás almamártás a főtt húsokhoz                                                      /  50g
Remulade mártás a sült zöldségekhez                                                         /  50g

3.1.B.

Kérjen árajánlatot. 

4.1.B. Esküvői Gourmet menü II.

4.1.B. Büfé szerviz tálalással
Kombinált tálalás, leves tálszervízben, többi fogás büfé tálalásban
                                                                Egy főre kalkulált / adag súly
Hideg falatok a Speisekammer-ból:  / 100 g + pékáru
Füstölt ínyenc falatok az éléskamrából
Füstölt házi kolbász, házi rusztikus májas, hússajt,
Házi füstölt és szárított sonka, Házi szalámi, tepertő
Tepertő krém és friss körözött
Friss zöldségek és gyökérkenyér

Leves, tálszervizben szervírozva
Gyöngytyúk esszencia  / 400ml
Csontos főtt húsok, zöldségek, csiga tészta, erős pista, / 150g
(  Gyöngytyúk esszencia a duplán főzött gazdag húsleves)
Erdei gyümölcs krémleves (LM, GM)  / 100ml
Külön leveses chafingben kínálva

Ragu/pörkölt:
Vörösboros szarvasragu, áfonyával és vargánya gombával  / 100 g 
Burgonyafánk frissen sütve  / 100 g

Főételek:
Kacsacomb szuvidált és omlósra sütve /  150g

Pulykamell camembert sajttal és aszalt szilvával
töltve, Bécsi bundában   / 70g

Csirkemell rolád házi Speck sonka köppenyben
trikolor feta sajtkrémmel töltve  / 80g
Kecskesajt grillezve, chilis körte jam  / 50+10g
Bundázott zöldségek:
Gomba
Bécsi köntösben  / 50g
Brokkoli Bécsi köntösben   / 50g
Karfiol Bécsi bundában  / 50g 

Köretek:
Burgonya cikk fűszeresen sütve  / 100g
Párolt lilakáposzta, narancsosan  / 50g

Jázmin rizs párolva, zöldségekkel  / 100g
Grillezett zöldség kavalkád  / 100g
( Cukkini, paprika piros, paprika zöld, lilahagyma,
szárzeller, sárgarépa, bébi kukorica)

Saláták:
Uborka saláta háziasan, külön tejföllel  / 100g
Friss saláta kavalkád, csírával / 50+50g
ezersziget dresszinggel                                                  

Mártás:
Remulade mártás a sült zöldségekhez   /  50g

4.1.B.

Kérjen árajánlatot. / 2023 Február  9,250.- + Áfa

5.1.B. Esküvői Gourmet menü III.

5.1.B. Büfé szerviz tálalással
Kombinált tálalás, leves tálszervízben, többi fogás büfé tálalásban
grill ételek látvány grillkonyhában
Egy főre kalkulált / adag súly

Finger Food falatok a Mester Szakácstól:          / 150 g + pékáru
Házi pácolt lazac – Gravlax, Waldorf saláta ágyon
Buffala mozzarella, friss pestoban, bébi paradicsommal
Chilis citrusos Tigrisrák, teriyakis zöldség szalmán
Házi füstölt Speck sonka mézzel és peccorino sajttal

Friss gyökérkenyér

Leves, tálszervizben szervírozva
Teri néni gyöngyöző húslevese                                  / 500ml+200g
„ Rosenberger” módon                                    

Házi daragaluska, csirkemájgombóc, csigatészta, zöldségek
és főtt húsok)

Piros bogyós gyümölcsleves, mentás habbal, (LM, GM)           / 100ml
Külön leveses chafingben kínálva

Főételek:
Tóni bácsi gondosan füstölt szalonnájával tűzdelt             / 50 g + 50 
Szuvidált szarvascomb, erdei fűszeres vargánya raguval bolondítva
Sóstúrós fánkocskákkal                                                  / 50 g
Szürkemarhapörkölt Egri Pinot Noir-ral vadítva              / 100g
Medvehagymás vajas galuskával                                             /50g
Mangalicaszűz Rose, Firenzei mártással kényeztetve    / 70g
tejszínes, fokhagymás, bébispenót mártás                       / 50g Mangalica bacon-be göngyölt pulykajava,                         / 80g
Paprika mozaikos júhtúróval

Frissen grillezett ételek
Csirkemellfilé zöldfűszeres joghurtban pácolva                
 / 30g
Kecskesajt
grillezve, chilis körte jam         
                   / 50+10g
Camembert sajt almával és ribizli rose jammel        / 50g + 30g + 30g
Mediterrán zöldségkavalkád                                                           / 30g
( Cukkini, paprika piros, paprika zöld, lilahagyma,
szárzeller, sárgarépa, bébi kukorica)

Köretek:
Burgonya cikk fűszeresen sütve                                          / 100g
Jázmin rizs párolva, zöldségekkel                                        / 100g
Gyereksarok
Pankó bundás csirkemell falatkák
Sült, kézműves sajtgömbök
Dollár burgonya ( ketchup, majonéz)

Saláták:
Uborka saláta háziasan, külön tejföllel                                / 50g
Házi paradicsom saláta                                                        / 50g

Friss saláta kavalkád, csírával,                                            / 50g
ezersziget dresszinggel és balzsamecetes dresszinggel   / 50 ml                                              

Mártás:
Remulade mártás a sült zöldségekhez                                  /  50g

Friss kenyérfélék és mini péksütemények
( Fehér, teljes kiőrlésű és glutén mentes )

5.1.B.

Kérjen árajánlatot. / 2023 Február  12,450.- + Áfa

6.1. Esküvői Vegetáriánus menü

6.1.B.

Kérjen árajánlatot.

7.1. Esküvői vacsora - Mentes menü Tejfehérje, laktóz, tojás és gluténmentes

6.1.B.

Kérjen árajánlatot.

24.1. Erdélyi konyha ínyenc menü

24.1.B. Büfé szerviz tálalással
Kombinált tálalás, leves tálszervízben, többi fogás büfé tálalásba
Egy főre kalkulált / adag súly
Hideg falatok a Erdélyből:  / 180 g + pékáru
Vinetta salátával
(Padlizsánkrémmel) töltött paradicsom,
házi füstölt sonka lepellel,
erdélyi paprikás szalonnával és friss zöldségekkel
Kemencés lángos kalács


Leves, tálszervizben szervírozva

Kendermagos tyúkból főzött húsleves  / 400ml
Trikolor daragaluskával  / 150g
( Angolzeller és Kápia paprika brunoise)
Tyúkhússsal és ress zöldségekkel


Köztes fogás:

Marosszéki tokány, grillezett puliszkával / 200 g + 150g 
marhahátszín és sertésszűz fehérboros tejfölös mártásban,
erdei csiperkével


Főételek:

Bőrös Sertéskaraj borsikafűvel és
törökborssal kemencében sütve/  2x60g

Hargitai csirkecombok kerti fűszerekkel pácolva,
ordával töltve kemencében sütve / 240g  

Kolozsvári Pulykamell rolád, savanyú káposztával,
szilvával és zöld fűszerekkel töltve / 2 x60g
Gombaropogós bécsi bundában / 2 x 60g

Köretek:
Párolt rizs, zöldborsóval és petrezselyemmel / 200g
Kemencében sült burgonya hagymával / 250g

friss fehér kenyér

Salátabár:
Káposzta saláta almával és uborkával készítve
Kápia paprika sütve és olajban pácolva

Friss saláta kavalkád, csírával
joghurtos dresszing
/ 200g

Mártás:
Tartár mártás  /  50g 

Kérjen árajánlatot.

24.2. Édesanyám esküvői menüje

24.2.B. Büfé szerviz tálalással
Kombinált tálalás, leves tálszervízben, többi fogás büfé tálalásba
Egy főre kalkulált / adag súly
Hideg falatok az éléskamrából:  / 600 g
ebből marad egész estére csipegetni

Házi májas enyhén füstölve,
kézműves csípős kolbász,
Füstölt sajt falatok
Rögöstúró krém zöldfűszerekkel,
friss zöldségek ( retek, uborka, újhagyma, paradicsom)
Majonézes kukorica saláta, petrezselyemmel,
friss ropogós kenyér

Leves, tálszervizben szervírozva
Marhahúsleves gazdagon / 400ml
apró májgombóc csirkemájból / 50g
főtt zöldségek és csigatészta / 100g

Köztes fogás:
Levesben főtt marhahús szeletek / 2*40 g 

édes paradicsom és   / 50ml
savanykás almamártás  / 50ml
Vajas főtt burgonya / 100g

Főételek:
Csirkecombfilé kerti fűszerekkel pácolva
és rusztikus morzsában frittirozva
 / 2x60g

Nyúlcomb fokhagymával tűzdelve,
füstölt szallona köppenyben sütve / 240g  

Töltike ( sertéskaraj fűszeres vagdalthússal töltve )
kemencében sütve
Cukkini bécsi bundában / 120g
Karfiol rózsák kukoricalisztes masszában sütve
( glutén és laktóz mente ) / 120g

Köretek:
Párolt rizs,  petrezselyemmel / 200g
Burgonyapüre zellerzöllddel fűszerezve / 250g
Grillezett batáta, sárgarépa és kápia paprika / 100g

friss fehér kenyér

Salátabár:
Friss saláta kavalkád alma ecetes dresszinggel
Fodros saláta, uborka, paradicsom, lilahagyma, retek
joghurtos dresszing
/ 200g

Mártás:
Kapribogyóval és uborkával kevert tartár mártás /  50g

Kérjen árajánlatot.

• Éjféli vacsora menük •

1.1.0. Esküvői Éjféli vacsora menü

Büfé szerviz tálalással ( „Svédasztalon”)

Töltött káposzta „Friedmann”
(mini töltelék 4 db/adag, édes káposzta levél töltve,
savanyú káposzta apró füstölt kolbász kocka, bacon kocka, )
– tejföl és kenyér

Vacsorán megmaradt sültek újra tálalva

Kérjen árajánlatot.

2.1.0. Esküvői Éjféli vacsora menü

Büfé szerviz tálalással ( „Svédasztalon”)

Korhely leves, füstölt csülökkel 
Sültes húsos tál „Meleg tál” köret nélkül
Sültes húsos tál 5 adag ( köret nélkül) tartalma:
Sertés sült fokhagymával tűzdelve 50g × 10 db
Pulykamell zöldfűszeresen grillezve 80 g × 10 db
Csirkemell pikáns fűszerezéssel 80 g × 10 db
Sertés tarja ( cigány pecsenye) 70g × 10 db

Majonézes burgonya saláta
Görög saláta olajbogyóval és feta sajttal
Ecetes uborka, bogyiszlói paprika

Vacsorán megmaradt sültek újra tálalva

Kérjen árajánlatot.

3.1.0. Hidegtál menü

Büfé szerviz tálalással ( „Svédasztalon”)

Hidegtálak:
Sajtkavalkád hidegtál a borok mellé
Paraszt lakoma hidegtál a sörök mellé

Vacsorán megmaradt sültek újra tálalva

Kérjen árajánlatot.

4.1.0. Street food menü

Büfé szerviz tálalással ( „Svédasztalon”)

Kemencés lángos – 3 hagymás
Pulled pork mini – burger
BBQ oldalas
Coleslaw saláta

Vacsorán megmaradt sültek újra tálalva

Kérjen árajánlatot.

• Karácsonyi menük •

5.1.1. Karácsonyi vacsora - RETRO menü

Minimum 50 fő
Tálszervíz tálalással, 4-6 fős elosztásban,
köszöntő itallal.

Ital:
Köszöntő ital pezsgő
(Egyéb Ital nincs kalkulálva a menüben.
lehet külön az italcsomagot választani, vagy a la carte pult fizetés is megoldható)

Leves:
Húsleves zöldségekkel,
petrezselymes daragaluskával


Főételek:

Pulykamell rolád aszaltszilvával töltve és baconba göngyölve
Sertéskaraj Bécsi sokmagvas bundában
Brokkoli és karfiol Bécsi bundában
Steak burgonya
Zöldséges párolt rizs


Savanyúság:

Csemege uborka, Ecetes paprika
tartár mártás


Desszert, aprósütemény:
Pogácsa vegyesen

kérjen ajánlatot

5.2.2. Karácsonyi vacsora - Ínyenc Brunch I.

 Minimum 50 fő
Büfé szerviz tálalással, korlátlan italfogyasztással

Ital:
Köszöntő ital pezsgő

üditő szénsavas / 1,0 /
ásványvíz szénsavas és mentes / 0,75 /
Kávé, cappuccino és tea
Csapolt sör, Soproni 
Mínőségi borok Paulus Borászat ( fehér, rose, vörös )

Egyéb Ital nincs kalkulálva azt külön az italcsomagból választható.

Hideg falatok és saláták:
Előétel tányérszerviz tálalással

Kacsamáj pástétom, ribizli roze zselével
Gravlax – Waldorf saláta ágyon, pörkölt pekán dióval
Zöldfűszeres kecskesajtkrém, aszalt gyümölcs brunois

Party zsemle

Saláták büfé asztalon

Ecetes vegyes savanyúságok
Friss saláta kavalkád, balzsamecetes dresszinggel

Leves:
Bakonyi sertés ragu leves,

csomborddal fűszerezett kukoricás burgonya gombóccal

Batáta-Sütötök krémleves, tölmagolajjal és csicsriborsóval LM, GM

Főételek:
Halak és tengeri inyencségek
Lazacfilé, citromos pácolással, grillezve és

                  Fehérboros zöldbors mártással
Fogasfilé mandulás Panko bundában frittirozva
Fekete kagyló paradicsomos mártásban
Erdeink kincsei
Szarvas ragu illatos erdei gombákkal és vörösborral izzesítve
Szárnyasokből készítve
Pulykamell aszaltszilvával és gesztenyével töltve

Csirkemell, joghurtos pácolással, grillezve, petrezselyme mártással
Húsmentes kínálat

Brokkoli, cukkini Panko kéregben sütve
Tofu chilis-gyömbéres pácolással, grillezve
Cheddar sajtfalatok ropogós bundában

Köretek az ínyenc falatok mellé
Burgonya fánk 
Bulgur szurokfűvel és zsályával

Grillezett paprika, cékla, cukkini és édes burgonya
Párolt jázmin rizs, vörös rizzsel keverve

Desszertek:
Pogácsa vegyesen

Tripla csokoládés torta
Macaron hat féle variációban
Amerikai mogyorós karamellás mandula torta GM
Paleo csokoládé torta GM, LM

Pohárdesszertek:

kérjen ajánlatot

5.2.1. Karácsonyi vacsora - Brunch menü I.

Minimum 50 fő
Büfé szerviz tálalással, „brunch”
köszöntő itallal és korlátlan italfogyasztással

Ital:
Köszöntő ital pezsgő
üditő szénsavas / 1,0 /
ásványvíz szénsavas és mentes / 0,75 /
Kávé, cappuccino és tea
Csapolt sör, Soproni 
Mínőségi borok Paulus Borászat ( fehér, rose, vörös )

Egyéb Ital nincs kalkulálva azt külön az italcsomagból választható.

Hideg falatok:
Sonkatekercs tormahabbal töltve
Sajttölcsér körözött krémmel
Töltött vitamin tojás
tartár mártás

Salátabár:
3 -féle friss saláta
3 -féle majonézes saláta
3 -féle savanyúság
Dresszingek, oliva olaj

Meleg étel kínálat chafingben:

Leves:
Halleves gyufatésztával
Húsleves zöldségekkel,
petrezselymes daragaluskával

Főételek:
Pulykamell rolád gesztenyés töltelékkel,
        fehérboros tejszín mártással
Sertés oldalas omlósra sütve, BBQ módra
Marhapörkölt vörösborosan
Sertéskaraj Bécsi bundában sütve
Fogasfilé mandulás Panko bundában
Karfiol és brokkoli rántva,  Bécsi bundában
Trappista sajt rántva, Bécsi bundában

Grill&WOK:
Csirkemell, joghurtos-zöldfűszeres pácolással
Grillezett sajt
Grillezet zöldségek, cékla, cukkini, gomba, paprika, batáta
Sertésszűz dijoni-chilis pácolással

Köretek:
Burgonya cikkek fűszeresen sütve
Burgonya püré
Párolt zöldségek, vajasan
Párolt rizs kukoricával
Tarhonya

Szeletelt kenyér:
fehér bagett, barna magvas bagett,

Desszert:
Pogácsa vegyesen
Bécsi karamellás almatorta
Tripla csokoládé torta
Pohárdesszertek: 
Chia puding mangóval LM, GM,
Kókuszos túrógombóc, eper coulival LM, GM

 

kérjen ajánlatot

5.3.1. Karácsonyi menü

Minimum 50 fő
Tányér szerviz tálalással ( Mester menü)

Ital:
Köszöntő ital pezsgő
üditő szénsavas / 1,0 /
ásványvíz szénsavas és mentes / 0,75 /
Kávé, cappuccino és tea
Csapolt sör, Soproni 
Mínőségi borok Paulus Borászat ( fehér, rose, vörös )

Egyéb Ital nincs kalkulálva azt külön az italcsomagból választható.

Hideg előétel:

Sárgadinnye házi Speck sonkával
friss saláta szívek, csírával
Töltött tojás Kaszinó Royal ( lazackaviárral )
party zsemle

Leves:
Gyöngytyúk consomme,
roppanós zöldségekkel és tyúkhússal

Főétel:
Szűzpecsenye rose
     tejszínes rózsabors mártással
Pulykamell rolád aszalt gyümölcsökkel töltve

Párolt jázmin rizs, vörös rizzsel keverve
Blansirozott bébi répa és bébi kukorica

Desszertek:
Pogácsa vegyese / tökmagos, sajtos /

Tiramisu erdei gyümölcs mártással

kérjen ajánlatot

• Desszert csomagok •

1.1.0. Sütemény csomag

Sós apró sütemények 100g/fő
A vendégek fogadására, érkezéskor kosárban kínálva.
Sós apró pogácsák: sajtos, tökmagos

Édes apró sütemények, a vacsora után,
tálszerviz tálalással kínálva. 150g/fő

édes apró sütemény I. :
linzer, isler, pathe kakaós, pathe vaniliás

 

 

Kérjen ajánlatot

2.1.1. Sütemény menü

Sós apró sütemények 100g/fő
a vendégek fogadására, érkezéskor kosárban kínálva.
Sós apró pogácsák: sajtos, tökmagos

Édes apró sütemények, a vacsora után,
tálszerviz tálalással
kínálva. 150g/fő
édes apró sütemény I. : linzer, isler, kókuszgolyó, zserbó, mézes krémes

Tányér desszert minden vendégnek külön tálalva
vagy büfé asztalon szervírozva

Somlói galuska

Kérjen ajánlatot

2.1.2. Sütemény csomag

Sós apró sütemények 100g/fő
a vendégek fogadására, érkezéskor kosárban kínálva.
Sós apró pogácsák: sajtos, tökmagos

Édes apró sütemények, a vacsora után,
tálszerviz tálalással kínálva. 150g/fő

édes apró sütemény I. : linzer, isler, kókuszgolyó,
zserbó, mézes krémes

Tányér desszert
Sült túró torta ribizli roseval,
Csokoládé mousse és karamell morzsa

Kérjen ajánlatot

2.1.3. MENTES Sütemény menü

Vendégeink igényi szerint,
mentes süteményeket is a kínálunk. 

Gluténmentes
Laktózmentes
Cukormentes
Tojásmentes
Szénhidrát csökkentet

illetve egyéb mentes sós és édes süteményeket.

Az árak az igények alapján egyedileg adjuk meg

kérjen ajánlatot

3.1.1. Sweet Bar

Különleges és látványos Sütemény Bár, a Desszertek szigete
Többszintes dekoratív tálalásban kínáljuk az egyedileg összeállított kínálatot.

A kínálatban lehet: Mini Cup Cake, pohárdesszertek,
mini töltött fánkok, pitefalatok, mini desszertek

A vendég létszámhoz igazítva,
de minimum 50 főre lehet rendelni. ( 87.500.-Ft+áfa – tól)

Képek a galériában.

Kérjen ajánlatot

3.2.1. Csokoládé szökőkút

Különösen kedvelt és látványos desszert különlegesség, mely látványával és illatával elvarázsolja nem csak a gyermekeket de a felnőtt vendégeket is

Belga csokoládé (100g/fő),
Friss gyümölcsök, / eper, banán, alma, … /
mini fánk / sült mini eckler fánk, churros, …/

A vendég létszámhoz igazítva,
de minimum 30 főre lehet rendelni. ( 115,000.-Ft+áfa – tól)

Képek a galériában.

Kérjen ajánlatot

3.3.1. Kézműves fagylalt

Kézműves fagylalt a nyári melegben nem csak hűsít de különleges ínyencség is.
Több mint 20 féle ízből választható ki 7,
és van fagyi laktóz- és cukormentesen is.
Az árban a fagyi, a tölcsér, a sétálódoboz, a kiegészítő finomságok is benne vannak.

A vendég létszámhoz igazítva,
de minimum 50 főre lehet rendelni. ( 75.000.-Ft+áfa – tól)

 Képek a galériában.

Kérjen ajánlatot

3.4.1. Gyümölcs kosár

Friss gyümölcsök fogyasztásra előkészítve, darabolva, dekoratív tálalásban.

A tálakon minimum 8 féle gyümölcs kerül kínálásra
pl, banán, ananász, eper, körte, narancs,
kiwi, szölő, alma, szílva, …

A vendég létszámhoz igazítva,
de minimum 10 főre lehet rendelni. ( 16.500.-Ft+áfa – tól)

Képek a galériában.

 

 

Kérjen ajánlatot

• Ital csomagok •

1.0.0. italcsomag

Egy étkezéshez ( 1-2 óra időtartam )

Alkohol mentes italok korlátlan fogyasztással:
Ásványvíz szénsavas és mentes
Szénsavas üdítő ital Cola, Fanta, Gyömbér
Rostos üdítőital / Narancs, Barack
Kávé, Cappuccino

1.1.0.
Nagy kiszerelés ( 1,25-1,5-1,75) italokkal

Kérjen ajánlatot

1.2.0.
0,5 ös ( müanyag palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

1.3.0.
0,2-0,33 as ( üveg palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

1.0.E. italcsomag

Egy étkezéshez ( 3-4 óra időtartamra)

Köszöntő ital:
Paulus Pezsgő – édes, száraz, / Törley alkohol mentes

Alkohol mentes italok korlátlan fogyasztással:
Ásványvíz szénsavas és mentes
Szénsavas üdítő ital Cola, Fanta, Gyömbér
Rostos üdítőital / Narancs, Barack
Kávé, Cappuccino

1.1.E.
Nagy kiszerelés ( 1,25-1,5-1,75) italokkal

Kérjen ajánlatot

1.2.E.
0,5 ös ( müanyag palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

1.3.E.
0,2-0,33 as ( üveg palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

2.0.E. italcsomag

1-2 étkezéshez ( 6-8 óra időtartamra)
pl. ESKÜVŐ
Köszöntő ital:

Paulus Pezsgő – édes, száraz, / Törley alkohol mentes

Alkohol mentes italok korlátlan fogyasztással:
Ásványvíz szénsavas és mentes
Szénsavas üdítő ital Cola, Fanta, Gyömbér
Limonádé friss citrommal és naranccsal
Rostos üdítőital / Narancs, Barack
Kávé, Cappuccino

Alkoholos italok korlátlan fogyasztással:
Csapolt sör / Soproni

 

Magyar borvidékek boraiból válogathat:
Szekszárdi, Villányi, Tokaji, Egri, Balatoni,…
fehérbor pl. Sauvignon Blanc
rozé bor pl. Rosé Cuvée
vörös bor pl. Caberne

6-8 óra időtartamra

2.1.E.
Nagy kiszerelés ( 1,25-1,5-1,75) italokkal

Kérjen ajánlatot ( 3,810.- /2023-ban

2.2.E.
0,5 ös ( müanyag palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

2.3.E.
0,2-0,33 as ( üveg palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

3.0.E. italcsomag

1-2 étkezéshez ( 6-8 óra időtartamra)
pl. ESKÜVŐ
Köszöntő ital:

Paulus Pezsgő – édes, száraz, / Törley alkohol mentes

Rövid italok 0,05 dl / létszám
Gyümölcs pálinka ( ágyas pálinka, valódi pálinka)
Jagermaister, Whisky Ballantines

Alkohol mentes italok korlátlan fogyasztással:
Ásványvíz szénsavas és mentes
Szénsavas üdítő ital Cola, Fanta, Gyömbér
Limonádé friss citrommal és naranccsal
Rostos üdítőital / Narancs, Barack
Kávé, Cappuccino

Alkoholos italok korlátlan fogyasztással:
Csapolt sör / Soproni

Magyar borvidékek boraiból válogathat:
Szekszárdi, Villányi, Tokaji, Egri, Balatoni,…
fehérbor pl. Sauvignon Blanc
rozé bor pl. Rosé Cuvée
vörös bor pl. Cabernet

6-8 óra időtartamra

3.1.E.
Nagy kiszerelés ( 1,25-1,5-1,75) italokkal

Kérjen ajánlatot

3.2.E.
0,5 ös ( müanyag palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

3.3.E.
0,2-0,33 as ( üveg palackos) italokkal

Kérjen ajánlatot

4.0.E. Rövidital csomag

Wellcome drink  Rövid italok 0,05 dl / létszám
pl. ESKÜVŐ

Rövid italok
3 féle ital választható

Unicum
Royal vodka
Jägermaister
Ágyas pálinka szilva
Ágyas pálinka barack

Rövid italok 0,05 dl / létszám

4.0.E.

Kérjen ajánlatot

4.1.E. Rövidital csomag

pl. ESKÜVŐ
Csak teli üveg – fogyasztás alapján elszámolva

Rövid italok
Aperol
Unicum
Beefeather gin
Johnnie Walker RL whisky
Jim Beam whisky
Royal vodka
Bacardi fehér rum
Jägermaister
Baileys
Ágyas pálinka szilva
Ágyas pálinka barack

 

4.1.E.

Kérjen ajánlatot

 

4.2.E. Coktail csomag

Koktélok előre bekészítve,
minimum 10 adag / coktél fajta 

 

 

Aperol spricc

Pina Colada

Hugo

 

4.2.E.

Kérjen ajánlatot

4.3.E. Coktail csomag - BÁRMIXER személyzettel

Koktélok frissen készítve

Bármixer személyzet közreműködésével.

Koktél választék egyedileg kerül kialakításra.

pl.

Pina Colada
Hugo
Aperol spricc
Mijito
Cuba Libre
Pálinka coktailok

 

4.1.E.

Kérjen ajánlatot

 

4.4.E. KÁVÉ extra csomag - BARISTA személyzettel

Barista személyzet által készített kávékészítmények.

Kávék korlátlan fogyasztással, 
6 órás idővallumban 

pl.
Esspresso, Cappuccino
Flat White, Izzesített kávék, stb

4.4.E.

Kérjen ajánlatot

Bárpult bérlés - Külső helyszínre

Egyedi kérések alapján adunk árajánlatot.

4.5.E.

Kérjen ajánlatot

 

Terembérlet, szállítás és dekoráció nem része a menünek.

Az árak tartalmazzák a menüben felsorolt kínálatot a megrendelt létszámnak megfelelően, CATERING szolgáltatással a Teri néni éttermében, nyitvatartási idő alatt. (Catering szolgáltatás: Felszolgáló személyzet, eszközök)

Helyben 5% – 18% az Áfa

Külső helyszínre kitelepült rendezvény esetében a CATERING költség a helyszín távolságától, a szükséges személyzet függvényében, egyedi árat adunk meg, mely a menü árhoz hozzá számolandó.

Kitelepülve 27% az Áfa

A Friedmannház elérhetőségei:

 

Címünk:

Budaörs, 2040 Ifjúság utca 22

Telefon:

+36 23 420 969

Telefon:

+36 (23) 223-030

Mobil:

+36 (20) 572-0601

Budaörs, 2040 Ifjúság utca 22

Budaörs, 2040 Ifjúság utca 22

Budaörs, Ifjúság u. 22, 2040 Magyarország

GPS:

N 47 27′ 30″   E 18 56′ 36″